Behoefte aan variatie voor je lasagne? Probeer eens de Napolitaanse variant van Honig! Rijkelijk gevuld met kip, cherrytomaten en mozzarella! Een smaaksensatie voor 4 personen!
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kip goudbruin en gaar.
Voeg de roerbakmix en gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak deze kort mee.
Voeg de melk, 500 ml water en Honig basis voor Napolitaanse Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
Bouw de lasagne op. Begin met een laag saus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus.
Snijd de mozzarella in schijfjes en leg de plakjes mozzarella op de bovenste laag saus. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden.