Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Napolitaanse lasagne met kip
Recepten
Napolitaanse lasagne met kip

Een dagje zonder vlees, met de vertrouwde smaak van jouw favoriete gerecht! Om een handje te helpen hebben wij deze klassieker in een vegetarisch jasje gestoken. Met deze mix voor Napolitaanse Lasagnesaus maak je in een handomdraai een vegetarische lasagne voor het hele gezin.

Kooktijd: 20 minuten
Geschikt voor: 4 personen
Print:

Ingrediënten

125g Honig Lasagne bladen half volkoren
1 pakje Honig basis voor Napolitaanse Lasagnesaus
200 g ui
390 g Heinz tomatenblokjes met knoflook
200 g aubergine
1 gele paprika
205 g courgetti
500 ml halfvolle melk
50 g feta
500 ml water

Methode

  • Verwarm de oven voor op 200◦C (gasovenstand 4).
  • Verhit 1 eetl. Olijfolie in een pan en bak de gesnipperde ui en de in blokjes gesneden aubergine, courgette en paprika 2 minuten op hoog vuur. Voeg aan de groeten Heinz tomatenblokjes met knoflook toe en laat meekoken totdat deze warm is.
  • Voeg de melk, 500 ml water en Honig basis voor Napolitaanse Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
  • Bouw de lasagne op. Begin met een laag saus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus.
  • Bestrooi het geheel met de feta. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden Tip: Ganeer de lasagne eventueel met wat peterselie!