Suggestions
Clear All
s
 Gevulde paprika's
Recepten

Gevulde paprika's

Kooktijd: 20 minuten
Geschikt voor: 4 personen
Print:

Ingrediënten

4 rode paprika’s
50 g boter vloeibare margarine/bak-en-braadproduct
300 g runderreepjes
2 tomaten, ontveld en in blokjes of 400 g Heinz tomato gepeld
1 klein blikje mais
1 pakje Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti
300 g zilvervlies rijst
150 g jong geraspte kaas

Methode

  • Verwarm de oven voor op 200°C, heteluchtoven op 180°C.
  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Halveer de paprika’s in de lengte richting. Leg de gehalveerde paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat naast elkaar.
  • Smelt de boter in een braadpan en bak de runderreepjes gaar.
  • Voeg de Mix, 150 ml water, mais en tomaten toe en laat het geheel 15 minuten smoren.
  • Roer de helft van de rijst door het runderreep mengsel en vul de paprika’s hiermee.
  • Besprenkel met wat olijfolie en met wat geraspte kaas. Bak in de oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten.
  • Serveer de paprika’s met de andere helft van de rijst.