Klassiek Italiaans met een beetje groen! Probeer het lasagne recept van Honig met rundergehakt, paprika en broccoli! 35 minuten in de oven en aan tafel!
Snijd de broccoli in roosjes, en halveer deze. Kook ze 2 min. Laat ze uitlekken en leg ze op de bodem van de ovenschaal.
Snipper ui en pers knoflook. Verhit olie in een koekenpan en fruit ui 4 min. Voeg knoflook en het gehakt toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper, zout.
Snijd paprika in stukjes, voeg deze, de voorgekookte broccoliroosjes en de Honig mix voor italiaanse kruidensaus toe met water. Laat 5 min. op laag vuur sudderen.
Schep 1/4 van de saus in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Maak deze laag opnieuw etc. Eindig met de rest van de saus.
Snijd de mozzarella in plakken van ongeveer 1 cm dik. Verdeel vervolgens de plakken mozzarella bovenop