Penne Linzen in citroen-ricottasaus met groene groenten en kabeljauwfilet
Proef nu dit overheerlijke recept met Linzen Penne in citroen-ricottasaus, groene groenten en de zachte smaak van kabeljauwfilet. Gemakkelijk en snel op tafel!
Halveer de courgette in de lengte en snijd deze in partjes.
Kook de Honig Peulvruchten Pasta Penne Linzen in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg de knoflook en courgette toe en roerbak 3 minuten mee voordat je de spinazie en doperwten toevoegt. Roerbak het geheel totdat de spinazie gedeeltelijk is geslonken.
Haal de groenten uit de pan, dep de kabeljauwfilet droog en bak deze 1 minuut op hoog vuur. Verlaag de temperatuur en bak de kabeljauw nog 3 minuten aan weerszijden totdat de vis gaar is.
Meng ondertussen de ricotta met citroensap en -rasp en breng op smaak met peper.
Roer de groenten door de ricottasaus en voeg hier op het laatste moment ook de penne aan toe. Hussel het geheel door elkaar en serveer met de gebakken kabeljauw.