Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Penne Linzen in citroen-ricottasaus met groene groenten en kabeljauwfilet
Recepten
Penne Linzen in citroen-ricottasaus met groene groenten en kabeljauwfilet

Proef nu dit overheerlijke recept met Linzen Penne in citroen-ricottasaus, groene groenten en de zachte smaak van kabeljauwfilet. Gemakkelijk en snel op tafel!

Kooktijd: 20 minuten
Geschikt voor: 4 personen
Print:

Ingrediënten

400 g kabeljauwfilet
1 courgette
1 citroen (sap en rasp)
1 witte ui
1 teen knoflook
400 g spinazie
250 g doperwten (diepvries)
250 g ricotta
1 el olijfolie
peper

Methode

  • Halveer de courgette in de lengte en snijd deze in partjes.
  • Kook de Honig Peulvruchten Pasta Penne Linzen in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg de knoflook en courgette toe en roerbak 3 minuten mee voordat je de spinazie en doperwten toevoegt. Roerbak het geheel totdat de spinazie gedeeltelijk is geslonken.
  • Haal de groenten uit de pan, dep de kabeljauwfilet droog en bak deze 1 minuut op hoog vuur. Verlaag de temperatuur en bak de kabeljauw nog 3 minuten aan weerszijden totdat de vis gaar is.
  • Meng ondertussen de ricotta met citroensap en -rasp en breng op smaak met peper.
  • Roer de groenten door de ricottasaus en voeg hier op het laatste moment ook de penne aan toe. Hussel het geheel door elkaar en serveer met de gebakken kabeljauw.
  • Aan tafel!