Suggestions
Clear All
s
 Gevulde tomaten
Recepten

Gevulde tomaten

Zet je groente in het zonnetje met de gevulde tomaten van Honig. Rijkelijk gevuld met rundergehakt, walnoten en oregano. In 20 minuten klaar en aan tafel!

Kooktijd: 20 min
Geschikt voor: 5 personen
Print:

Ingrediënten

1 Burrito kruidenmix
5 grote tomaten/vleestomaten
300 g mager rundergehakt
1 sjalot
2 theelepel oregano
300 g zilvervlies rijst
30 g walnoten fijngehakt
3 el Olie
1 komkommer
Zilveruitjes
100 g Bladsla

Methode

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Meng ondertussen het gehakt met de Burrito kruidenmix, de gesneden ui en oregano.
  • Snijd het kopje van de tomaat eraf en hol de tomaten uit.
  • Vet de ovenschaal in met olie. Leg de tomaten hierin en vul ze met het gehaktmengsel.
  • Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven.
  • Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes en meng met de bladsla en zilveruitjes.
  • Garneer de tomaten met de fijngehakte walnoten en serveer met de salade en de zilvervliesrijst.