Suggestions
Clear All
s
 Kabeljauw risotto met gegrilde groenten
Recepten

Kabeljauw risotto met gegrilde groenten

Zin in variatie op een klassieker? Probeer dan onze Honig risotto met kabeljauw en gegrilde groenten. In twintig minuten klaar voor 5 personen en aan tafel!

Kooktijd: 20 min
Geschikt voor: 5 personen
Print:

Ingrediënten

250 gram risotto
400 g gegrilde groenten (diepvries)
100 g parmezaanse kaas
1 ui
Handje basilicum
400 g kabeljauw

Methode

  • Bak de kabeljauw in een pannetje met olie tot de vis gaar is.
  • Bak in een apart pannetje met olie de gegrilde groenten gaar.
  • Snijd en fruit de ui in een pannetje. Maak in deze pan ook de risotto klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en gebruik het Honig Kruidenbuiltje kip hierbij.
  • Voeg als de risotto klaar is de gegrilde groente toe en roer een paar keer goed door.
  • Serveer de risotto met de vis en smullen maar!