Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking
Klop 1 ei los en meng het met gehakt en de fajita kruidenmix. Maak hier vervolgens kleine ronde schijfjes van (gebruik eventueel de opening van een smal glas).
Doe wat olie in een pannetje en bak hierin de runderschijfjes gaar en goudbruin.
Snijd ondertussen de aubergine in dunne schijfjes en de paprika in dunne reepjes. Gril ze vervolgens voor ongeveer 3 minuten in een pannetje met wat olie.
Maak ondertussen de saus door 1 teentje knoflook te persen en te mengen met 4 eetlepels griekse youghurt. Bestrooi eventueel met wat gesneden munt.
Roer wat cranberries door de bulgur heen en serveer met de gegrilde groenten en de runderschijven. Schenk als laatst wat saus over het gerecht heen.
Tip: Houdt je niet van knapperige groenten, dan kun je de broccoli en boontjes eerst kort koken in een pan met water.