Suggestions
Clear All
s
 Boerencake muffins met aardbeien en slagroom
Recepten

Boerencake muffins met aardbeien en slagroom

Kooktijd: 50 minuten
Geschikt voor: 12 personen
Print:

Ingrediënten

250 g aardbeien
4 eieren
200 g margarine of roomboter
125 ml vers geklopte slagroom

Methode

  • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op 160°C; heteluchtoven 150°C.
  • Vet de muffinvorm in en klop in een beslagkom de margarine of roomboter met een mixer zacht en romig.
  • Voeg de cakemix en de eieren toe en meng dit 1 minuut met de mixer op de laagste stand tot een glad geheel.
  • Klop daarna met de mixer op de hoogste stand ca. 3 minuten tot een luchtig beslag ontstaat.
  • Giet het basisbeslag in ca. 12 muffinvormpjes. Bak deze 35 minuten en serveer de muffins met 125 ml vers geklopte slagroom en 250 g aardbeien.