Suggestions
Clear All
s
 Japanse mie
Recepten

Japanse mie

Kooktijd: 20 minuten
Geschikt voor: 4 personen
Print:

Ingredi├źnten

2 eetl. Heinz tomatenketchup
8 eetl. ketjap manis
300 g kipfilet, in reepjes
1 kleine, rode ui, fijngesneden
400 g Oosterse roerbakgroenten
1 theel. sambal manis
1 teentje knoflook, fijngesneden
8 eetl. teriyakisaus
wokolie

Methode

  • Kook de mie volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
  • Doe de mie terug in de pan en roer er een scheutje olie door.
  • Verhit ondertussen de wokolie in een wok of hapjespan.
  • Doe de kipfilet in de hapjespan en bak dit kort aan.
  • Voeg daarna de ui, knoflook en de groenten toe en fruit dit enkele minuten.
  • Blus dit af met de teriyakisaus, de ketjap, sambal en de tomatenketchup.
  • Voeg daarna de mie toe.