Dat liefde door de maag gaat begrijpen Italianen als geen ander. Met dit recept voor Mediterraanse Spaghetti trakteer jij jouw gezin op een bord bowl vol aandacht en liefde!
Share:
Print:
Ingrediënten
Honig Basis voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan
400 g Honig Volkoren Spaghetti
400 g provençaalse wokgroenten
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
80 g rucola
15 g basilicum, grof gehakt
150 ml water
Methode
Preparation Steps
Kook de pasta zoals op de verpakking is aangegeven.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de wokgroenten ca. 2 tot 3 minuten. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
Voeg 150 ml water en Honig Basis voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
Voeg de pasta toe. Verwarm deze kort mee en serveer de pasta met daaroverheen de geraspte kaas, rucola en verse, grof gehakte, basilicum.
Tip: Voeg je eigen draai toe met lekker toppings zoals broccoli roosjes of mozzarella bolletjes!