Suggestions
Clear All
s
 Mosterdsoep met asperges of peultjes en zalm
Recepten

Mosterdsoep met asperges of peultjes en zalm

Kooktijd: 20 minuten
Geschikt voor: 6 personen
Print:

Ingrediënten

125 ml crème fraîche
50 g groene mini-asperges of peultjes
1 takje Dille
150 g zalmfilet

Methode

  • Maak de asperges/peultjes schoon, snijd deze in stukjes van ca. 2 cm en snijd de zalmfilet in kleine blokjes.
  • Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 l koud water.
  • Breng het geheel, al roerend met een garde, aan de kook en voeg de zalm en asperges/peultjes toe.
  • Doe het deksel op de pan en laat de soep onder af en toe roeren 6 minuten zachtjes doorkoken.
  • Verdeel de soep over de borden en schep in het midden van elk bord een beetje crème fraîche en strooi wat Dille over de soep.