Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Bami Ketjap Bowl met champ
Recepten
Bami Ketjap Bowl met champ

Een dagje zonder vlees, met de vertrouwde smaak van jouw favoriete gerecht! Om een handje te helpen hebben wij deze klassieker in een vegetarisch jasje gestoken. Met deze mix voor Bami Ketjap brengt de zoet smaak van sojasaus en Oosterse kruiden naar je bord bowl!

Kooktijd: 20 min
Geschikt voor: 5 personen
Print:

Ingrediënten

300 g Honig Mie Nestjes
600 g Oosterse wokgroenten
250 g kastanjechampignons
4 eieren, lostgeklopt
150 ml water

Methode

  • Kook de mie nestjes zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
  • Verhit 1 eetl. Olijfolie in een pan en voeg hier de gekluste eieren aan toe. Bak de omelet op laag vuur totdat deze is gestold en draai om. Bak nog 1 minuut aan de andere kant mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.
  • Verhit 1 eetl. Olijfolie in dezelfde pan. Voeg de wokgroeten en de in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 5 minuten op hoog vuur.
  • Voeg 150 ml water en Honig basis voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Snijd in de tussentijd de omelet in dunne reepjes.Voeg de mie nestjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur. Tip: Garneer de Bami met verse peterselie!