Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Kikkererwten Fusili met champignonsaus, paddenstoelen en rucola
Recepten
Kikkererwten Fusili met champignonsaus, paddenstoelen en rucola

Probeer nu dit overheerlijke recept van Kikkererwten Fusili met champignonsaus, paddenstoelen en rucola en geniet van een smakelijke vegetarische maaltijd!

Geschikt voor: 4 personen
Print:

Ingrediënten

Honig Peulvruchten Pasta Fusilli Kikkererwten
Honig Mix voor champignonsaus
Kastanjechampignons
Gemengde paddenstoelen
Witte ui
Geperst teentje knoflook
Rucola
Parmazaanse kaas
Melk
water
chilivlokken

Methode

  • Snijd de ui fijn, de kastanjechampignons in plakjes en scheur de paddenstoelen in grove stukken.
  • Kook de Honig Peulvruchten Pasta Fusilli Kikkererwten in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
  • Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg de knoflook, champignons, paddenstoelen en chilivlokken toe en bak kort mee. Voeg de melk, water en Honig Mix voor champignonsaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ongeveer 2 minuten zachtjes doorkoken, roer af en toe.
  • Serveer de saus over de fusilli en garneer met Parmezaanse kaas en rucola.
  • Aan tafel!