Suggestions
Clear All
s
 Hartige cannelonni taart
Recepten

Hartige cannelonni taart

Print:

Ingrediënten

1 pakje Honig half volkoren lasagnebladen
450 gr passata di pomodoro
1tl gedroogde tijm
1/2 tl gedroogde basilicum
600 gr diepvriesspinazie
500 gr ricotta
1 citroen
Zwarte peper en zout

Methode

  • Verwarm de oven voor op 160 ℃. Meng de passata met de tijm en basilicum en verdeel over de bodem van het bakblik.

  • Breng een pan water aan de kook. Blancheer hier de lasagnebladen ieder zo’n 3 minuten in en haal uit het water met een tang. Snijd doormidden en rol op.
  • Bak de spinazie samen met de ricotta op laag vuur in een pan. Laag afkoelen en breng op smaak met citroenrasp, peper en zout.
  • Plaats de lasagnerolletjes rechtop in de passata. Vul de spuitzak met de ricottavulling. Spuit de ricottavulling in de cannellonipijpjes. Strooi hier eventueel nog Parmezaanse kaas over.
  • Pro tip: maak een bechamelsaus en giet deze eroverheen. Bak gedurende ca. 15 minuten en serveer met liefde!