Suggestions
Clear All
s
 Taco’s met Mexicaanse kip
Recepten

Taco’s met Mexicaanse kip

Print:

Ingrediënten

3 el olijfolie
300 g kipblokjes
400 g sperziebonen
1 rode paprika
1 bosui
Honig wraps groot (6 stuks)
2 el Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
Bieslook
150 g ijsbergsla
3 tomaten

Methode

  • Bak de kipfiletblokjes gaar in ongeveer 8 minuten in een pannetje met wat olie.
  • Kook ondertussen de sperziebonen beetgaar in ongeveer 8 minuten.
  • Snijd de rode paprika en bosui in kleine stukjes en voeg toe aan de runderreepjes.
  • Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Meng ondertussen wat bieslook en 1 teentje knoflook door de griekse yoghurt heen.
  • Snijd de tomaten in kleine blokjes en meng met de ijsbergsla en wat olijfolie.
  • Beleg de wraps met kipblokjes mengsel, sperziebonen en maak af met de griekse yoghurt. Serveer met de salade.