Wraps met een krokante twist? Probeer eens de dubbeldekker taco's van Honig! Gevuld met gehakt, paprika, mozzarella en tomaat. In 20 minuten klaar en aan tafel!
Share:
Print:
Ingrediënten
300 gr Honig Spaghetti Spelt
2 el Olijfolie
2 sjalotten
1 teentje knoflook
400 gr Spinazie
1 bosui
400 gr kikkererwten
390 gr Heinz tomatenblokjes
30 g rucola
30 g pijnboompitten
Methode
Preparation Steps
Kook de spaghetti spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking
Snipper de ui en fruit aan met de knoflook in een pan met wat olie.
Voeg vervolgens de spinazie toe en roer goed door totdat de spinazie geslonken is
Snijd ondertussen de bosui in kleine ringen.
Voeg de kikkererwten, bosui en Heinz tomatenblokjes toe aan de spinazie en roer goed door. Bak ongeveer 3 minuten mee.
Serveer de saus over de spaghetti en garneer met pijnboompitten en rucola.
Tip: Gebruik de rest van de rucola bij de lunch bv. op een broodje kaas!