Suggestions
Clear All
s
 Boerenomelet
Recepten

Boerenomelet

Bij Honig houden we ook van klassiekers. Met onze boerenomelet zet je snel een stevige lunch neer. Tip: Vul de omelet met overgebleven groente!

Print:

Ingrediënten

6 middelgrote eieren
2 eetlepels halfvolle melk
2 rode paprika
1 kleine ui
½ courgette
1 el olijfolie
4 volkoren boterhammen

Methode

  • Klop met een vork de eieren met de melk in een beslagkom los. Roer de inhoud van 1 zakje Honig Basis voor Boerenomelet hierdoor en laat het omeletmengsel 2 tot 3 minuten staan.
  • Snijd de courgette en paprika’s in kleine blokjes.
  • Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui en de in blokjes gesneden courgette en paprika voor ongeveer 4 minuten.
  • Giet vervolgens het omeletmengsel in de pan.
  • Bak de omelet, met een deksel op de pan, op middelhoog vuur in enkele minuten goudgeel
  • Serveer de omelet over 4 boterhammen