Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Bami Ketjap Bowl met Champignons
Recepten
Bami Ketjap Bowl met Champignons

Trek in Aziatisch? Onze Bami Ketjap brengt de zoete smaak van sojasaus en Oosterse kruiden naar je bord bowl!

Print:

Ingrediënten

Honig Basis voor Bami Ketjap Vegetarisch
300 g Honig Mie Nestjes
600 g Oosterse wokgroenten
4 eieren losgeklopt
250 g kastanje champignons
150 ml water
15 g platte petselie

Methode

  • Kook de mie nestjes zoals op de verpakking is aangegeven.
  • Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg de geklutste eieren toe. Bak op een lag vuur de omelet totdat deze is gestold en draai het om. Bak nog 1 minuut mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.
  • Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Voeg de wokgroenten en de in plakjes gesneden champignons toe en bak 5 minuten op hoog vuur.
  • Voeg 150 ml water en Honig Basis voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Snijd in de tussentijd de omelet in dunne reepjes.
  • Voeg de mie restjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur. Tip: Geef je eigen draai eraan door mangoblokjes of wortelsierten toe te voegen.