Trek in Aziatisch? Onze Bami Ketjap brengt de zoete smaak van sojasaus en Oosterse kruiden naar je bord bowl!
Share:
Print:
Ingrediënten
Honig Basis voor Bami Ketjap Vegetarisch
300 g Honig Mie Nestjes
600 g Oosterse wokgroenten
4 eieren losgeklopt
250 g kastanje champignons
150 ml water
15 g platte petselie
Methode
Preparation Steps
Kook de mie nestjes zoals op de verpakking is aangegeven.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en voeg de geklutste eieren toe. Bak op een lag vuur de omelet totdat deze is gestold en draai het om. Bak nog 1 minuut mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan. Voeg de wokgroenten en de in plakjes gesneden champignons toe en bak 5 minuten op hoog vuur.
Voeg 150 ml water en Honig Basis voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. Snijd in de tussentijd de omelet in dunne reepjes.
Voeg de mie restjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur.
Tip: Geef je eigen draai eraan door mangoblokjes of wortelsierten toe te voegen.