Wraps met een krokante twist? Probeer eens de dubbeldekker taco's van Honig! Gevuld med gehakt, paprika, mozzarella en tomaat. In 20 minuten klaar en aan tafel!
Share:
Print:
Ingrediënten
Honig dubbeldekkers Taco’s
300 g mager rundergehakt
5 tomaten
1 teentje knoflook
150 g veldsla
1 klein blikje mais
1 gele paprika
1 rode paprika
1 groene paprika
3 el Olijfolie
200 g Tacosaus mild
1 theelepel paprikapoeder
1 bol mozzarella
2 sinaasappels
Methode
Preparation Steps
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 eetl. Olijfolie in een pan.
Bak het gehakt gaar en pers de knoflook boven het gehakt uit. Voeg de tacosaus toe en meng goed door.
Snijd ondertussen de tomaten en paprika’s in kleine blokjes en voeg samen met de mais toe in een apart pannetje met olie voor ongeveer 3 minuten. Bestrooi met wat paprika poeder en roer goed door.
Snijd ondertussen de mozzarella in kleine stukjes.
Voeg het groente mengsel vervolgens toe aan het gehakt en roer goed door.
Snijd ondertussen de sinaasappels in kleine partjes en meng door de de veldsla, besprenkel eventueel met wat olijfolie.
Vul de taco’s met het gehakt-groente mengsel en bestrooi met wat mozzarella stukjes.