Suggestions
Clear All
s

Recipes Details Page

 Paprika-mozzarella Taco’s
Recepten
Paprika-mozzarella Taco’s

Wraps met een krokante twist? Probeer eens de dubbeldekker taco's van Honig! Gevuld med gehakt, paprika, mozzarella en tomaat. In 20 minuten klaar en aan tafel!

Print:

Ingrediënten

Honig dubbeldekkers Taco’s
300 g mager rundergehakt
5 tomaten
1 teentje knoflook
150 g veldsla
1 klein blikje mais
1 gele paprika
1 rode paprika
1 groene paprika
3 el Olijfolie
200 g Tacosaus mild
1 theelepel paprikapoeder
1 bol mozzarella
2 sinaasappels

Methode

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit  2 eetl. Olijfolie in een pan.
  • Bak het gehakt gaar en pers de knoflook boven het gehakt uit. Voeg de tacosaus toe en meng goed door.
  • Snijd ondertussen de tomaten en paprika’s in kleine blokjes en voeg samen met de mais toe in een apart pannetje met olie voor ongeveer 3 minuten.  Bestrooi met wat paprika poeder en roer goed door.
  • Snijd ondertussen de mozzarella in kleine stukjes.
  • Voeg het groente mengsel vervolgens toe aan het gehakt en roer goed door.
  • Snijd ondertussen de sinaasappels in kleine partjes en meng door de de veldsla, besprenkel eventueel met wat olijfolie.
  • Vul de taco’s met het gehakt-groente mengsel en bestrooi met wat mozzarella stukjes.
  • Serveer met de salade