Suggestions
Clear All
s
Share

Manifest

Manifest

Aan tafel!!!

 

Eten brengt mensen samen. Je praat bij, je luistert naar elkaar. Hoe hectisch het gezinsleven van nu ook is, je vindt elkaar uiteindelijk altijd weer even tijdens het eten aan tafel. Door de drukke agendaʼs (van jong tot oud!) lukt dat in praktijk alleen steeds minder... Honig wil ervoor zorgen dat we in Nederland weer wat vaker gezellig met elkaar aan tafel komen te zitten. Ons streven? Dat we aan alle momenten van ʻsamen etenʼ kunnen bijdragen!

 

Hoe doen we dat?

 

Met Honig maak je in een handomdraai de dagelijkse maaltijden verrassend. Het onbekende vertrouwd en behapbaar maken is de basis geweest van het succes van Honig. We stonden aan de voet van de introductie van Macaroni (in 1925!), Wraps, Tarly en Noodles in Nederland. We geloven in vernieuwing en in variatie en vertalen dat naar makkelijke maaltijden voor verse producten. Want daarmee krijg je ze aan tafel!!!

 

Honig is als organisatie één grote familie, waarbij alle verschillende bedrijfsonderdelen samenwerken in een open omgeving, waarbij iedereen serieus wordt genomen en er genoeg ruimte is voor feedback. Zo komen we samen (aan tafel!!!) steeds weer tot nieuwe successen! Natuurlijk staan de wensen van onze klanten altijd centraal. We zijn constant bezig om informatie te verzamelen vanuit de markt en spelen op de behoeften van Nederlanders in bij de ontwikkeling van onze producten. Denk bijvoorbeeld aan de prijswinnende Vezelrijk pastaʼs. De beste maaltijd ideeën... vind je aan tafel bij Nederlanders zelf!

 

Background About Manifest