Suggestions
Clear All
s
Share

Oma's Soep

Oma's Soep

Iedereen in Nederland: Samen aan tafel!

 

Iedereen verdient een warme maaltijd per dag. Dat vinden wij bij Honig ook. Daarom slaan wij de handen ineen met Oma's soep voor onze gezamenlijke missie om meer dan 1.000 ouderen per week samen aan tafel te brengen met een kom verse soep. 

 

Oma's soep is opgericht in 2017 met als doel om door heel Nederland jong en oud samen te brengen en eenzaamheid te reduceren. Eenzaamheid is helaas nog steeds een groot probleem in Nederland, met name onder ouderen. Daarom organiseert Oma's soep door het hele land kookdagen waar wekelijks 120 ouderen gezellig kunnen koken en vervolgens samen aan tafel kunnen gaan. Sinds kort zijn de producten van Oma's soep ook in de supermarkt verkrijgbaar en van ieder verkocht product gaat een bedrag naar de stichting om de kookdagen te financieren en meer ouderen samen aan tafel te brengen!
Voor meer achtergrond informatie over Oma's Soep zie www.omassoep.nl

 

Wij bij Honig maken al 90 jaar lekkere soep en weten als geen ander hoe belangrijk het is om samen aan tafel te gaan. Daarom slaan wij de handen ineen met Oma's soep met als gezamenlijke missie: Iedereen in Nederland, Samen aan tafel!

 

Packshots

 

Hoe ziet onze samenwerking eruit?
In onze samenwerking brengen wij onze kennis en expertise samen, om Oma's Soep gezamenlijk tot een nóg groter succes te maken.

 

Oma's Soep heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in het organiseren van kookdagen en het samenbrengen van jong & oud. Daarnaast zijn ze er in geslaagd om een heerlijke verse soep op de markt te brengen waar jong én oud van kan genieten! Door deze twee te combineren zijn ze goed op weg in de strijd tegen eenzaamheid.
Honig heeft daarentegen jarenlange expertise in retail en foodservice. Wij verkopen tenslotte al meer dan 150 jaar onze producten in de Nederlandse markt.
Met onze kennis van de Nederlandse supermarkten, catering- en horecabedrijven zullen wij Oma's Soep helpen om nóg groter te worden, om zo samen te strijden tegen eenzaamheid.
Naast het delen van onze marktkennis, steken wij natuurlijk zelf ook de handen uit de mouwen tijdens de kookdagen van Oma's Soep. Met zoveel mogelijk Honig-vrijwilligers helpen wij mee tijdens de kookdagen en organiseren wij evementen om geld in te zamelen voor Oma's Soep. Samen sta je tenslotte sterker dan alleen!
 


Heb je meer vragen over deze samenwerking? Laat een berichtje achter op onze facebook of instagram!

Omasoep1 Omasoep2 Omasoep3

Vrijwilligers tijdens de Oma's soep kookdagen