Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Dag 55: Griekse Zoo pasta

Dag 55: Griekse Zoo pasta

Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 350 g Honig Zoo pasta
  • 400 g Sperziebonen
  • 80 g Fetakaas
  • 50 g Ongebrande walnoten
  • 250 g Cherry tomaatjes
  • 100 g Zwarte olijven
  • 2 el Balsamico azijn
  • Peper
  • Oregano

Bereidingswijze

1) Kook de sperziebonen in ongeveer 12 minuten beetgaar. Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking.

2) Halveer de cherry tomaatjes, snijd de zwarte olijven in kleine ringen en versnipper de walnoten.

3) Giet de sperziebonen af en snijd ze in stukjes. Leg de sperziebonen en cherry tomaatjes met wat olijfolie in een wokpan en warm kort op.

4) Verdeel het sperziebonen en cherry tomaatjes mengsel over de pasta heen en afronden met verkruimelde feta kaas, zwarte olijven, peper, oregano, balsamico azijn, olijfolie en versnipperde walnoten!

Tip van Rogier: Meer zin in een saus voor over je pasta? Pureer dan de groenten met een staafmixer voor een lekkere saus!

Bereidingswijze

1) Kook de sperziebonen in ongeveer 12 minuten beetgaar. Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking.

2) Halveer de cherry tomaatjes, snijd de zwarte olijven in kleine ringen en versnipper de walnoten.

3) Giet de sperziebonen af en snijd ze in stukjes. Leg de sperziebonen en cherry tomaatjes met wat olijfolie in een wokpan en warm kort op.

4) Verdeel het sperziebonen en cherry tomaatjes mengsel over de pasta heen en afronden met verkruimelde feta kaas, zwarte olijven, peper, oregano, balsamico azijn, olijfolie en versnipperde walnoten!

Tip van Rogier: Meer zin in een saus voor over je pasta? Pureer dan de groenten met een staafmixer voor een lekkere saus!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: