Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Dag 23: Mexicaanse Wrap Salade

Dag 23: Mexicaanse Wrap Salade

Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 pak Honig mexicaanse wraps
  • 1/2 krop Ijsbergsla
  • 2 Gele paprika
  • 2 Avocado's
  • 250 g Cherry tomaatjes
  • 150 g Mais
  • 1 Limoen
  • 250 gram, 1 eetlepel Zout
  • 2 el Pijnboompitten
  • 2 tl Honing
  • 2 tl Balsamico Azijn
  • 3 el Olijfolie

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor op circa 200 graden.

2) Snijd ondertussen de paprika en avocado’s in blokjes.

3) Maak vervolgens de saus door de honing, balsamico azijn, olijfolie en sap van de limoen te mengen.

4) Bestrijk de wraps met olie en verwarm ze ongever 10 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn.

5) Maak ondertussen de salade, door de ijsbergsla te mengen met de avocado, paprika, mais, cherry tomaatjes en de pijnboompitten.

6) Voeg de saus toe aan de salade en breek vervolgens de wraps over de salade heen.

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor op circa 200 graden.

2) Snijd ondertussen de paprika en avocado’s in blokjes.

3) Maak vervolgens de saus door de honing, balsamico azijn, olijfolie en sap van de limoen te mengen.

4) Bestrijk de wraps met olie en verwarm ze ongever 10 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn.

5) Maak ondertussen de salade, door de ijsbergsla te mengen met de avocado, paprika, mais, cherry tomaatjes en de pijnboompitten.

6) Voeg de saus toe aan de salade en breek vervolgens de wraps over de salade heen.

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: