Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

1 personen

min

Dag 24: Aardappelen, gehaktballen en broccoli

Dag 24: Aardappelen, gehaktballen en broccoli

Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

1 personen

min

Ingrediënten

  • 1 pakje Honing groentesaus fijne tuinkruiden
  • 750 g Kruimige aardappels
  • 1 ui
  • 3 el Olie
  • 750 g Broccoli
  • 300 g Mager gehakt

Bereidingswijze

1) Kook de broccoli en aardappelen.

2) Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes en meng deze vervolgens in een kom met het gehakt.

3) Maak vervolgens van dit mengel gehaktballen en bak ze in een pan met olijfolie gaar, draai de ballen regelmatig om. Terwijl de gehaktballen aan het bakken zijn kan de saus bereid worden. Hiervoor dient de bereidingswijze op de verpakking van Honing groentesaus fijne tuinkruiden gevolgd te worden. Vervolgens kan de groentesaus over de groente geserveerd worden samen met de gekookte aardappelen en de heerlijk zelf bereide gehaktballen. Smullen maar!

Bereidingswijze

1) Kook de broccoli en aardappelen.

2) Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes en meng deze vervolgens in een kom met het gehakt.

3) Maak vervolgens van dit mengel gehaktballen en bak ze in een pan met olijfolie gaar, draai de ballen regelmatig om. Terwijl de gehaktballen aan het bakken zijn kan de saus bereid worden. Hiervoor dient de bereidingswijze op de verpakking van Honing groentesaus fijne tuinkruiden gevolgd te worden. Vervolgens kan de groentesaus over de groente geserveerd worden samen met de gekookte aardappelen en de heerlijk zelf bereide gehaktballen. Smullen maar!

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: