Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Dag 11: Tomatensoep

Dag 11: Tomatensoep

Hoofdgerecht,

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig kruidenbuiltje voor tomatensoep
  • 1 kg Aardappelen
  • 1 kg Tomaten
  • 1 Prei
  • 500 g Magere gehakt
  • Gepelde Tomaten

Bereidingswijze

Daniella Meijs Tomatensoep

1) 1 kg aardappelen,1 kg tomaten,1 prei,dit aan de kook brengen en 20 min langzaam laten doorkoken.

2) Ondertussen doe ik vermicelli en gehaktballetjes koken(10 min)alles in boulion natuurlijk!!

3) Dan aardappelen,tomaten en prei met een staafmixer pureren,dan gepelde tomaten erdoorheen,dit ook verder pureren,daarna vermicelli en gehaktbalketjes erdoor heen roeren

4) Een heerlijke maaltijdsoep,wij eten er altijd wit brood bij…heerlijk!!

Bereidingswijze

Daniella Meijs Tomatensoep

1) 1 kg aardappelen,1 kg tomaten,1 prei,dit aan de kook brengen en 20 min langzaam laten doorkoken.

2) Ondertussen doe ik vermicelli en gehaktballetjes koken(10 min)alles in boulion natuurlijk!!

3) Dan aardappelen,tomaten en prei met een staafmixer pureren,dan gepelde tomaten erdoorheen,dit ook verder pureren,daarna vermicelli en gehaktbalketjes erdoor heen roeren

4) Een heerlijke maaltijdsoep,wij eten er altijd wit brood bij…heerlijk!!

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: