Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Dag 32: Aardappel partjes met groentenburgers en sperziebonen

Dag 32: Aardappel partjes met groentenburgers en sperziebonen

Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig kruidenbuiltje
  • 3 eetlepels olie
  • 4 groenteburgers
  • 600 gram sperziebonen
  • 500 gram aardappels

Bereidingswijze

1) Schil en kook de aardappelen voor ongeveer 15-20 minuten.

2) Snijd de sperziebonen en kook deze voor ongeveer 10-15 minuten.

3) Hang het Honig kruidenbuiltje kort in de pan met de sperziebonen.

4) Bak ondertussen de groenteburgers in olie volgens de verpakking.

5) Serveer de aardappelen, sperziebonen en de groenteburgers. Enjoy!

Bereidingswijze

1) Schil en kook de aardappelen voor ongeveer 15-20 minuten.

2) Snijd de sperziebonen en kook deze voor ongeveer 10-15 minuten.

3) Hang het Honig kruidenbuiltje kort in de pan met de sperziebonen.

4) Bak ondertussen de groenteburgers in olie volgens de verpakking.

5) Serveer de aardappelen, sperziebonen en de groenteburgers. Enjoy!

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: