Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

15 min

Dag 54: Roerbakmie Teriyaki met zalm

Dag 54: Roerbakmie Teriyaki met zalm

Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig basis voor Roerbakmie Teriyaki
  • 300 g Honig snelle Roerbakmie
  • 300 g Rundervleesreepjes
  • 400 g Japanse wokgroente
  • 250 g Kastanjechampignons
  • 3 el olie
  • 300 g Zalm
  • 400 g Broccoli

Bereidingswijze

1) Kook de Roerbakmie zoals op de verpakking ervan is aangegeven.

2) Kook de broccoli voor ongeveer 8 minuten.

3) Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de rundervleesreepjes kort op hoog vuur.

4) Bak op het laatst de groentemix en de in plakjes gesneden champignons kort mee. Voeg 150 ml water en Honig basis voor Roerbakmie Teriyaki toe.

5) Verhit het geheel al omscheppend ongeveer 1 minuut.

6) Voeg de Roerbakmie en broccoli toe. Roerbak het gerecht ongeveer 2 minuten op hoog vuur.

Bereidingswijze

1) Kook de Roerbakmie zoals op de verpakking ervan is aangegeven.

2) Kook de broccoli voor ongeveer 8 minuten.

3) Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de rundervleesreepjes kort op hoog vuur.

4) Bak op het laatst de groentemix en de in plakjes gesneden champignons kort mee. Voeg 150 ml water en Honig basis voor Roerbakmie Teriyaki toe.

5) Verhit het geheel al omscheppend ongeveer 1 minuut.

6) Voeg de Roerbakmie en broccoli toe. Roerbak het gerecht ongeveer 2 minuten op hoog vuur.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: