Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Dag 81: Courgettini met broccoli en pesto

Dag 81: Courgettini met broccoli en pesto

Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig kruidenbuiltje kip
  • 3 stuks (a 600 g) Broccoli
  • 400 g Courgette spaghetti
  • 100 g Zonnebloempitten
  • 100 g Geraspte jonge kaas

Bereidingswijze

1) Kook ondertussen de broccoli roosjes voor ongeveer 6 minuten en hang het kruidenbuiltje erbij.

2) Roerbak de courgettini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3) Snijd de broccoli in kleinere stukjes en meng door de couregettini heen, voeg de pesto en wat kaas toe. Roer goed door.

4) Bestrooi met Zonnebloempitten en kaas. Serveer eventueel met een stokbroodje! Smakelijk !

Bereidingswijze

1) Kook ondertussen de broccoli roosjes voor ongeveer 6 minuten en hang het kruidenbuiltje erbij.

2) Roerbak de courgettini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3) Snijd de broccoli in kleinere stukjes en meng door de couregettini heen, voeg de pesto en wat kaas toe. Roer goed door.

4) Bestrooi met Zonnebloempitten en kaas. Serveer eventueel met een stokbroodje! Smakelijk !

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: