Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

20 min

Dag 2: Vissticks, broccoli en worteltjes

Dag 2: Vissticks, broccoli en worteltjes

Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • Honig Groentesaus met tuinkruiden
  • 300 gram broccoli in roosjes
  • 6 XL vissticks
  • 250 gram worteltjes
  • 350 gram zilvervliesrijst
  • 3 eetlepels vloeibaar bak en braad (ongezouten)

Bereidingswijze

1) Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2) Kook ondertussen de broccoli roosjes voor 5 minuten.

3) Verwarm de vloeibare bak en braad boter en bak de vissticks voor ongeveer 12-15 minuten (zie verpakking).

4) Maak ondertussen de Honig groentesaus door de aanwijzingen op de verpakking te volgen.

5) Schenk vervolgens de saus over de gewenste groente. Serveer het gerecht met rijst en knapperige worteltjes erbij!

Bereidingswijze

1) Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2) Kook ondertussen de broccoli roosjes voor 5 minuten.

3) Verwarm de vloeibare bak en braad boter en bak de vissticks voor ongeveer 12-15 minuten (zie verpakking).

4) Maak ondertussen de Honig groentesaus door de aanwijzingen op de verpakking te volgen.

5) Schenk vervolgens de saus over de gewenste groente. Serveer het gerecht met rijst en knapperige worteltjes erbij!

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: