Hoofdgerecht, Wereldkeuken

1 personen

15 min

Dag 3: Taco’s

Dag 3: Taco’s

Hoofdgerecht, Wereldkeuken

1 personen

15 min

Ingrediënten

  • 6 taco's (inclusief kruidenmix) uit de Honig Dubbeldekkers
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 grote rode paprika
  • Griekse yoghurt
  • 100 gram bosui
  • 1 klein blikje maïs
  • 75 gram slamelange
  • geraspte kaas

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor en verawrm de taco´s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2) Bak de rundergehakt rul en bruin. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes, de bosui in dunne reepjes en laat de mais uitlekken.

3) Voeg vervolgens de paprika, mais en bosui toe aan het gehakt en laat voor ongeveer 3 minuten kort mee bakken.

4) Voeg 100 ml water en de Honig kruidenmix toe en laat voor ongeveer 1 minuut zachtjes doorkoken.

5) Verwarm vervolgens de wraps zoals aangegeven op de verpakking.

6) Smeer vervolgens wat griekse yoghurt op elke wrap en vouw de zachte wrap om de taco zodat deze aan elkaar blijven plakken.

7) Vul de taco vervolgens met het mengsel van gehakt en groenten en strooi de geraspte kaas eroverheen. Serveer met verse sla en smullen maar!

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor en verawrm de taco´s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2) Bak de rundergehakt rul en bruin. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes, de bosui in dunne reepjes en laat de mais uitlekken.

3) Voeg vervolgens de paprika, mais en bosui toe aan het gehakt en laat voor ongeveer 3 minuten kort mee bakken.

4) Voeg 100 ml water en de Honig kruidenmix toe en laat voor ongeveer 1 minuut zachtjes doorkoken.

5) Verwarm vervolgens de wraps zoals aangegeven op de verpakking.

6) Smeer vervolgens wat griekse yoghurt op elke wrap en vouw de zachte wrap om de taco zodat deze aan elkaar blijven plakken.

7) Vul de taco vervolgens met het mengsel van gehakt en groenten en strooi de geraspte kaas eroverheen. Serveer met verse sla en smullen maar!

Aan tafel!

De familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: