Lunch, Nederlandse keuken

2 personen

10 min

Tortilla pizza met geitenkaas, peer en pompoenpitten

Recept door Three Girls One Kitchen

Tortilla pizza met geitenkaas, peer en pompoenpitten

Recept door Three Girls One Kitchen

Lunch, Nederlandse keuken

2 personen

10 min

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Wraps
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 2 peren
  • 60 gram pompoenpitten
  • 75 gram rucola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de peren en snijd ze door de lengte in schijfjes.
  3. Rooster vervolgens de pompoenpitten in een droge koekenpan.
  4. Beleg de wraps eerst met verkruimelde geitenkaas.
  5. Leg dan de schijfjes peer aan de bovenkant in het midden van de wrap.
  6. Bak de wraps in 10 minuten in de oven.
  7. Strooi er vervolgens wat geroosterde pompoenpitten over.
  8. Leg de rucola op de wraps en eet smakelijk!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de peren en snijd ze door de lengte in schijfjes.
  3. Rooster vervolgens de pompoenpitten in een droge koekenpan.
  4. Beleg de wraps eerst met verkruimelde geitenkaas.
  5. Leg dan de schijfjes peer aan de bovenkant in het midden van de wrap.
  6. Bak de wraps in 10 minuten in de oven.
  7. Strooi er vervolgens wat geroosterde pompoenpitten over.
  8. Leg de rucola op de wraps en eet smakelijk!

Aan tafel!

Three Girls One Kitchen

Vandaag eten wij bij:

Three Girls One Kitchen

We hopen jullie te inspireren met onze eenvoudige, gezonde, betaalbare, maar vooral ook lekkere recepten! Dit recept is gemakkelijk qua ingrediƫnten te verdubbelen om met 4 personen te eten.