Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Dag 106: Mini wrap hamburgers met avocado en gerookte zalm (Lunch)

Dag 106: Mini wrap hamburgers met avocado en gerookte zalm (Lunch)

Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Wraps Groot (6)
  • 2 eetl. basilicum, fijngehakt
  • 75 g Cottage cheese
  • 100 g Gerookte zalm
  • 1 grote Avocado
  • Peper
  • Cocktailprikkers

Bereidingswijze

1) Spreid de wraps uit. Zet een glas op de wrap druk goed door en snijd kleine rondjes uit.

2) Schil de avocado en snijd hem in plakken.

3) Snijd de gerookte zalm in dunne plakjes.

4) Verwarm de wraprondjes in de magnetron voor ongeveer 45 seconden op vol vermogen.

5) Meng ondertussen de peper en de basilicum door de cottage cheese.

6) Bestrijk de wrap rondjes met cottage cheese. Beleg hierna met wat gerookte zalm en avocado.

7) Dek vervolgens af met een ander wrap rondje, zodat een hamburgertje ontstaat.

8) Steek een cocktailprikker door elk stapeltje en genieten maar!

Bereidingswijze

1) Spreid de wraps uit. Zet een glas op de wrap druk goed door en snijd kleine rondjes uit.

2) Schil de avocado en snijd hem in plakken.

3) Snijd de gerookte zalm in dunne plakjes.

4) Verwarm de wraprondjes in de magnetron voor ongeveer 45 seconden op vol vermogen.

5) Meng ondertussen de peper en de basilicum door de cottage cheese.

6) Bestrijk de wrap rondjes met cottage cheese. Beleg hierna met wat gerookte zalm en avocado.

7) Dek vervolgens af met een ander wrap rondje, zodat een hamburgertje ontstaat.

8) Steek een cocktailprikker door elk stapeltje en genieten maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: