Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Dag 76: Mexicaanse Vistaco’s

Dag 76: Mexicaanse Vistaco’s

Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig Dubbeldekkers
  • 1 Dubbeldekkers & Tacos kruidenmix
  • 400 g Schelvis
  • 400 g Snijbonen
  • 4 Lente uitjes
  • 100 g Wortel
  • 3 el Olie

Bereidingswijze

1) Bak de vis gaar.

2) Kook ondertussen de snijbonen gaar in ongeveer 15 minuten.

3) Snijd ondertussen de wortel en lente ui in kleine stukjes.

4) Bak de wortel en ui in olie voor enkele minuten en bak vervolgens de snijbonen mee.

5) Schep de vis indien gaar door dit mengsel samen met 100 ml water en de Honig dubbeldekkers kruidenmix.

6) Roer goed voor ongeveer 2 minuten. Vul de taco’s vervolgens met dit mengsel en smullen maar!

Bereidingswijze

1) Bak de vis gaar.

2) Kook ondertussen de snijbonen gaar in ongeveer 15 minuten.

3) Snijd ondertussen de wortel en lente ui in kleine stukjes.

4) Bak de wortel en ui in olie voor enkele minuten en bak vervolgens de snijbonen mee.

5) Schep de vis indien gaar door dit mengsel samen met 100 ml water en de Honig dubbeldekkers kruidenmix.

6) Roer goed voor ongeveer 2 minuten. Vul de taco’s vervolgens met dit mengsel en smullen maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: