Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Dag 111: Knapperige asperges

Dag 111: Knapperige asperges

Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 1 Honig Mix Groentesaus Fijne Tuinkruiden
  • 2 el Zonnebloemolie
  • 4 Kipschnitzels
  • 400 g Groene asperges
  • 300 g Sperziebonen
  • 250 g Cherrytomaten

Bereidingswijze

1) Bak de schnitzels tot ze gaar zijn.

2) Maak ondertussen de asperges schoon en snijd ze in kleine stukken.

3) Halveer de cherrytomaten

4) Verhit wat olie in een pannetje en bak de gesneden asperges voor ongeveer 10 minuten beetgaar.

5) Kook ondertussen de sperziebonen voor ongeveer 5 minuten. Giet af en voeg vervolgens toe aan de asperges en laat voor ongeveer 2 minuten meebakken.

6) Maak ondertussen de Honig Groentesaus fijne tuinkruiden door het volgen van de aanwijzingen op de verpakking.

7) Schenk de groentesaus uit over de groente. Garneer met cherrytomaten en serveer met de schnitzels.

Bereidingswijze

1) Bak de schnitzels tot ze gaar zijn.

2) Maak ondertussen de asperges schoon en snijd ze in kleine stukken.

3) Halveer de cherrytomaten

4) Verhit wat olie in een pannetje en bak de gesneden asperges voor ongeveer 10 minuten beetgaar.

5) Kook ondertussen de sperziebonen voor ongeveer 5 minuten. Giet af en voeg vervolgens toe aan de asperges en laat voor ongeveer 2 minuten meebakken.

6) Maak ondertussen de Honig Groentesaus fijne tuinkruiden door het volgen van de aanwijzingen op de verpakking.

7) Schenk de groentesaus uit over de groente. Garneer met cherrytomaten en serveer met de schnitzels.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: