Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Dag 102: Groene Lasagnette met amandelen

Dag 102: Groene Lasagnette met amandelen

Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig lasagne bladen verde
  • 1 Rode ui
  • 1 teentje Knoflook
  • 300 g Heinz tomatenblokjes
  • 800 g Spinazie
  • 3 el Olie
  • 25 g Amandelen

Bereidingswijze

1) Snijd de ui en fruit voor ongeveer 5 minuten samen met de knoflook.

2) Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

3) Bak vervolgens de tomatenblokjes mee voor ongeveer 3 minuten en roer ondertussen goed door.

4) Snijd of breek ondertussen de lasagne bladen in linten. Kook de bladen vervolgens in ongeveer 5 minuten gaar.

5) Giet de lasagne bladen stukken af en roer door het spinazie mengesel.

6) Strooi wat amandelen over het gerecht en smullen maar!

Bereidingswijze

1) Snijd de ui en fruit voor ongeveer 5 minuten samen met de knoflook.

2) Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

3) Bak vervolgens de tomatenblokjes mee voor ongeveer 3 minuten en roer ondertussen goed door.

4) Snijd of breek ondertussen de lasagne bladen in linten. Kook de bladen vervolgens in ongeveer 5 minuten gaar.

5) Giet de lasagne bladen stukken af en roer door het spinazie mengesel.

6) Strooi wat amandelen over het gerecht en smullen maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: