Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Fajita’s met kipreepjes en guacamole

Recept door Julia

Fajita’s met kipreepjes en guacamole

Recept door Julia

Hoofdgerecht, Wereldkeuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 zakje Honig Fajita kruidenmix
  • 8 wraps Honig Mexicaans klein
  • 2 avocado's
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 rode ui
  • 500 gram kipreepjes
  • 4 jalapeño pepers
  • 200 gram ijsbergsla
  • 100 mililiter water
  • 2 eetlepels olijfolie

Volg deze stappen

Bereidingswijze

  1. Snijd de twee avocado’s en meng deze tot een quacamole.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan.
  3. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze goudbruin en gaar.
  4. Snijd de paprika’s in dunne reepjes voeg deze toe, bak ze 2 tot 3 minuten mee.
  5. Voeg 100 ml water en de Honig Fajitas kruidenmix toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 1 minuut zachtjes doorkoken.
  6. Verwarm de wraps kort in de magnetron (zoals op de verpakking ervan is aangegeven)
  7. Besmeer de wraps met de quacamole.
  8. Snijd de jalapeño pepers, en voeg deze toe naar smaak.
  9. Vul de wraps met in dunne reepjes gesneden ijsbergsla en het mengsel van kip en groenten. Rol de wrap vervolgens strak op.

Bereidingswijze

  1. Snijd de twee avocado’s en meng deze tot een quacamole.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan.
  3. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze goudbruin en gaar.
  4. Snijd de paprika’s in dunne reepjes voeg deze toe, bak ze 2 tot 3 minuten mee.
  5. Voeg 100 ml water en de Honig Fajitas kruidenmix toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 1 minuut zachtjes doorkoken.
  6. Verwarm de wraps kort in de magnetron (zoals op de verpakking ervan is aangegeven)
  7. Besmeer de wraps met de quacamole.
  8. Snijd de jalapeño pepers, en voeg deze toe naar smaak.
  9. Vul de wraps met in dunne reepjes gesneden ijsbergsla en het mengsel van kip en groenten. Rol de wrap vervolgens strak op.

Volg deze stappen

Aan tafel!

Julia

Vandaag eten wij bij:

Julia

Dit is het recept van mijn lievelingsgerecht. Speciaal voor wat extra pit voeg ik nog wat extra jalapeño pepers toe. Het belooft weer een Mexicaans feestje te worden!