Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Dag 93: Andijviestamppot met vegaballen

Dag 93: Andijviestamppot met vegaballen

Hoofdgerecht, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 1 Honig allesbinder
  • 1 kg Kruimige aardappelen
  • 700 g Andijvie
  • 300 g Vegetarische gehaktballen
  • 2 el Rode pesto
  • 1/2 flesje Kookroom (light)

Bereidingswijze

1) Schil de aardappelen en kook in ongeveer 15 min gaar

2) Was en snijd de andijvie.

3) Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen fijn samen met de allesbinder en zet de pan terug op een laag vuur. Voeg beetje bij beetje de andijvie toe en laat de groente al omscheppend slinken.

4) Schep wat pesto en kookroom erdoor naar wens.

5) Verdeel de vegetarische gehaktballetjes over de andijviestamppot.

Bereidingswijze

1) Schil de aardappelen en kook in ongeveer 15 min gaar

2) Was en snijd de andijvie.

3) Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen fijn samen met de allesbinder en zet de pan terug op een laag vuur. Voeg beetje bij beetje de andijvie toe en laat de groente al omscheppend slinken.

4) Schep wat pesto en kookroom erdoor naar wens.

5) Verdeel de vegetarische gehaktballetjes over de andijviestamppot.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: