Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

20 min

Dag 58: Vegetarische wok

Dag 58: Vegetarische wok

Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 1 Honig roerbakmie
  • 1 Honig mix voor roerbakmie
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 Rode ui
  • 1 Spitskool
  • 100 g Cashewnoten
  • 100 g Lente-ui
  • 1 Rode paprika
  • 100 g Tauge
  • Ketjap Manis
  • 3 el Olie

Bereidingswijze

1) Bak in een grote wok of koekenpan snel de champignons, knoflook, ui en paprika.

2) Voeg op het laatst de gekookte Tarly, taugé, lente-ui en cashewnoten toe en verwarm deze even mee.

3) Kook de roerbakmie volgens de instructies op de verpakking.

4) Breng het geheel op smaak met ketjap en sambal.

Bereidingswijze

1) Bak in een grote wok of koekenpan snel de champignons, knoflook, ui en paprika.

2) Voeg op het laatst de gekookte Tarly, taugé, lente-ui en cashewnoten toe en verwarm deze even mee.

3) Kook de roerbakmie volgens de instructies op de verpakking.

4) Breng het geheel op smaak met ketjap en sambal.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: