Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Dag 350 Avg’tje met vis en kerriesaus

Dag 350 Avg’tje met vis en kerriesaus

Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • Honig Groentesaus Milde Kerrie
  • 1 (ca. 600g) Bloemkool (in roosjes)
  • 6 XL vissticks
  • 300g Zilvervliesrijst
  • 1el vloeibare bakboter

Bereidingswijze

1) Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2) Kook de bloemkoolroosjes gaar in ongeveer 10 minuten
3) Verwarm de vloeibare bak en braad boter en bak de vissticks voor ongeveer 12-15 minuten (zie verpakking).
4) Maak ondertussen de Honig groentesaus door de aanwijzingen op de verpakking te volgen.
5) Schenk vervolgens de saus over de bloemkool.
6) Serveer de vissticks met de rijst en de bloemkool.

Bereidingswijze

1) Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2) Kook de bloemkoolroosjes gaar in ongeveer 10 minuten
3) Verwarm de vloeibare bak en braad boter en bak de vissticks voor ongeveer 12-15 minuten (zie verpakking).
4) Maak ondertussen de Honig groentesaus door de aanwijzingen op de verpakking te volgen.
5) Schenk vervolgens de saus over de bloemkool.
6) Serveer de vissticks met de rijst en de bloemkool.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: