Lunch,

4 personen

20 min

Dag 349 Oosterse rundvleessoep met vermicelli

Dag 349 Oosterse rundvleessoep met vermicelli

Lunch,

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 100g Rundersoepballetjes
  • 250g Oosterse wokgroenten
  • Honig meer dan lekker rundvleessoep
  • optioneel Ketjap manis

Bereidingswijze

1) Fruit 100 g rundersoepballetjes en 250 g Oosterse wokgroenten kort aan in een soeppan met 2 eetl. olie.
2) Meng 1 L koud water met de inhoud van het zakje mix en voeg toe aan de soeppan. Breng het geheel aan de kook.
3) Voeg zodra het water kookt de inhoud van het zakje vermicelli en 1 eetl. ketjap manis toe.
4) Laat de soep, onder af en toe roeren, 10 min. zachtjes doorkoken.

Bereidingswijze

1) Fruit 100 g rundersoepballetjes en 250 g Oosterse wokgroenten kort aan in een soeppan met 2 eetl. olie.
2) Meng 1 L koud water met de inhoud van het zakje mix en voeg toe aan de soeppan. Breng het geheel aan de kook.
3) Voeg zodra het water kookt de inhoud van het zakje vermicelli en 1 eetl. ketjap manis toe.
4) Laat de soep, onder af en toe roeren, 10 min. zachtjes doorkoken.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: