Lunch, Italiaanse keuken

2 personen

15 min

Dag 346 Fusilli pasta met spinazie en ei (2p) KIP

Dag 346 Fusilli pasta met spinazie en ei (2p) KIP

Lunch, Italiaanse keuken

2 personen

15 min

Ingrediënten

  • 150g Fusilli
  • 175g Kipfiletblokjes
  • tweepersoons verpakking Honig basis voor Spaghetti Bolognese
  • 2 eieren
  • 400g Spinazie
  • 2el Bakboter vloeibaar

Bereidingswijze

1) Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2) Kook de eieren.
3) Verhit wat bakboter in een pan en bak de kip gaar.
4) Voeg indien de kip gaar is, 125 ml water en Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
5) Laat de spinazie slinken in een pan en voeg vervolgens toe aan de kip. Roer goed door.
6) Schenk het kip-spinazie mengsel uit over de fusilli en beleg met schijfjes ei.

Bereidingswijze

1) Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2) Kook de eieren.
3) Verhit wat bakboter in een pan en bak de kip gaar.
4) Voeg indien de kip gaar is, 125 ml water en Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
5) Laat de spinazie slinken in een pan en voeg vervolgens toe aan de kip. Roer goed door.
6) Schenk het kip-spinazie mengsel uit over de fusilli en beleg met schijfjes ei.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: