Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

20 min

Dag 312 Groene curry met Pangasius en broccoli

Dag 312 Groene curry met Pangasius en broccoli

Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 300g Honig Mienestjes
  • 300g Pangasiusfilet
  • 3el olijfolie
  • 1 ui
  • 1 prei
  • Groene curry
  • Kokosmelk
  • 300g broccoli

Bereidingswijze

1) Bak de Honig mie volgens de bereidingswijze op de verpakking en snipper ondertussen de ui en snijd de prei in ringen en de broccoli in roosjes.
2) Kook ondertussen de broccoliroosjes in een pan met water voor ongeveer 5 minuten en bak de pangasiusfilet gaar in een pan met 2 el olijfolie.
3) Fruit de ui en prei in een wok met 1 el olijfolie voor Ca. 2 minuten. Bereid daarna de groene curry met de kokosmelk door het volgen van de aanwijzingen op de verpakking van de groene curry. Voeg de broccoliroosjes toe en laat nog ca. 3 minuutjes pruttelen.
4) Schep het currymengsel over de Mie en serveer met vis.

Bereidingswijze

1) Bak de Honig mie volgens de bereidingswijze op de verpakking en snipper ondertussen de ui en snijd de prei in ringen en de broccoli in roosjes.
2) Kook ondertussen de broccoliroosjes in een pan met water voor ongeveer 5 minuten en bak de pangasiusfilet gaar in een pan met 2 el olijfolie.
3) Fruit de ui en prei in een wok met 1 el olijfolie voor Ca. 2 minuten. Bereid daarna de groene curry met de kokosmelk door het volgen van de aanwijzingen op de verpakking van de groene curry. Voeg de broccoliroosjes toe en laat nog ca. 3 minuutjes pruttelen.
4) Schep het currymengsel over de Mie en serveer met vis.

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: