Hoofdgerecht,

4 personen

30 min

Dag 311 Mexicaanse ovenschotel

Dag 311 Mexicaanse ovenschotel

Hoofdgerecht,

4 personen

30 min

Ingrediënten

  • Honig Burrito kruidenmix
  • 300g mager rundergehakt
  • 4 tomaten (vers)
  • 1 rode paprika's
  • 2 gele paprika's
  • 1/2 courgette
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 75g jong belegen geraspte kaas
  • 3el olijfolie
  • 75g veldsla
  • 75g tortillachips

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor op 200 graden.
2) Fruit ondertussen de ui en de knoflook in wat olie.
3) Voeg het gehakt toe en bak gaar.
4) Snijd ondertussen de courgette, paprika’s en de tomaten.
5) Voeg de courgette, paprika stukjes en tomaat stukjes toe aan het gehakt indien gaar.
6) Voeg vervolgens de Honig Burrito kruidenmix toe samen met 100 ml water en roer goed door.
7) Vet de ovenschaal in met wat boter en schenk het mengsel in de ovenschaal samen met de tortillachips.
8) Strooi de geraspte kaas eroverheen en bak voor ongeveer 10 minuten (tot de kaas goed gesmolten is).
9) Beleg met wat veldsla en smullen maar!

Bereidingswijze

1) Verwarm de oven voor op 200 graden.
2) Fruit ondertussen de ui en de knoflook in wat olie.
3) Voeg het gehakt toe en bak gaar.
4) Snijd ondertussen de courgette, paprika’s en de tomaten.
5) Voeg de courgette, paprika stukjes en tomaat stukjes toe aan het gehakt indien gaar.
6) Voeg vervolgens de Honig Burrito kruidenmix toe samen met 100 ml water en roer goed door.
7) Vet de ovenschaal in met wat boter en schenk het mengsel in de ovenschaal samen met de tortillachips.
8) Strooi de geraspte kaas eroverheen en bak voor ongeveer 10 minuten (tot de kaas goed gesmolten is).
9) Beleg met wat veldsla en smullen maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: