Hoofdgerecht,

4 personen

30 min

Dag 310 Risotto met kip

Dag 310 Risotto met kip

Hoofdgerecht,

4 personen

30 min

Ingrediënten

  • 3 el Olijfole
  • 1 Ui
  • 450g Prei
  • 250g Risotto
  • 1 Honig kruidenbuiltje kip
  • 300g wortels
  • 400g kipfiletblokjes
  • 75g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

1) Snijd de ui en de prei en fruit in een pannetje met 1 el olijfolie.
2) Maak in deze pan ook de risotto klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en gebruik het honig kruidenbuiltje kip hierbij.
3) Snijd ondertussen de wortel en kook voor enkel minuten in een ander pannetje. Bak vervolgens de kipblokjes gaar in 2 el olijfolie. Voeg, als de risotto klaar is, de Parmezaanse kaas en de worteltjes toe en roer een paar keer goed door. Serveer uiteindelijk de risotto met de kip en smullen maar!

Bereidingswijze

1) Snijd de ui en de prei en fruit in een pannetje met 1 el olijfolie.
2) Maak in deze pan ook de risotto klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en gebruik het honig kruidenbuiltje kip hierbij.
3) Snijd ondertussen de wortel en kook voor enkel minuten in een ander pannetje. Bak vervolgens de kipblokjes gaar in 2 el olijfolie. Voeg, als de risotto klaar is, de Parmezaanse kaas en de worteltjes toe en roer een paar keer goed door. Serveer uiteindelijk de risotto met de kip en smullen maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: