Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Dag 305 Gestoofde aardappels met spruitjes en zalm

Ingrediƫnten

Dag 305 Gestoofde aardappels met spruitjes en zalm

Ingrediƫnten

Lunch, Nederlandse keuken

4 personen

20 min

Ingrediënten

  • 700g Aardappelen
  • 700g Spruitjes
  • 450g Zalm
  • 1 pakje Honig tagliatelle roomsaus
  • 400 ml Halfvolle melk
  • 3 el vloeibare bakboter

Bereidingswijze

1) Kook de aardappelen panklaar ongeveer 11 minuten (zie verpakking).
2) Maak de spruitjes schoon en leg ze in een pan met ruim water en kook ze ongeveer 11 minuten tot ze gaar zijn.
3) Doe de vloeibare bakboter in de pan en bak hierin de zalm totdat deze gaar is.
4) Maak ondertussen de Honig roomsaus door de bereidingswijze op de verpakking te volgen.
5) Schenk de saus over de spruitjes en serveer uit met de zalm. Genieten!

Bereidingswijze

1) Kook de aardappelen panklaar ongeveer 11 minuten (zie verpakking).
2) Maak de spruitjes schoon en leg ze in een pan met ruim water en kook ze ongeveer 11 minuten tot ze gaar zijn.
3) Doe de vloeibare bakboter in de pan en bak hierin de zalm totdat deze gaar is.
4) Maak ondertussen de Honig roomsaus door de bereidingswijze op de verpakking te volgen.
5) Schenk de saus over de spruitjes en serveer uit met de zalm. Genieten!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: