Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

15 min

Dag 28: Bami Ketjap met Gegrilde kip

Dag 28: Bami Ketjap met Gegrilde kip

Hoofdgerecht, Oosterse keuken

4 personen

15 min

Ingrediënten

  • 1 Honig mix Bami Ketjap
  • 150/200 g Honig Mie nestjes
  • 400 g Japanse wok groenten
  • 225 g Kippenhaas filet
  • Rasp van Citroen
  • 3 Lente-uitjes
  • 1 Broccoli
  • 150 ml Water
  • Olijfolie

Bereidingswijze

1) Kook de Honig Mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2) Bak de kip gaar en roerbak ondertussen in een andere pan de wok groenten, lente-ui en broccoli in wat olie voor ongeveer 5 minuten. Voeg als laatst de citroen rasp toe.

3) Maak ondertussen de Honig basis voor Bami Ketjap saus door 150 ml water en de bami ketjap basis toe te voegen. Verhit het gehaal al omscheppend ongeveer 1 minuut. Voeg de Mie toe. Roerbak het gerecht ongeveer 1 minuut op hoog vuur.

4) Serveer de Mie met het groentenmengsel en genieten maar!

Bereidingswijze

1) Kook de Honig Mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2) Bak de kip gaar en roerbak ondertussen in een andere pan de wok groenten, lente-ui en broccoli in wat olie voor ongeveer 5 minuten. Voeg als laatst de citroen rasp toe.

3) Maak ondertussen de Honig basis voor Bami Ketjap saus door 150 ml water en de bami ketjap basis toe te voegen. Verhit het gehaal al omscheppend ongeveer 1 minuut. Voeg de Mie toe. Roerbak het gerecht ongeveer 1 minuut op hoog vuur.

4) Serveer de Mie met het groentenmengsel en genieten maar!

Aan tafel!

de familie Jongedijk

Vandaag eten wij bij: